Позаплановий інституційний аудит працівниками ДСЯО

Протягом 05-11 жовтня здійснювався позаплановий інституційний аудит працівниками ДСЯО у Тернопільській області: головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області (голова комісії ) Галина Адамик ; головний спеціаліст відділу моніторингу , позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області (член експертної групи ) Оксана Квасничка ; головний спеціаліст з питань запобігання корупції управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області (член експертної комісії ) Микола Мінчук .

Наша школа стала першим закладом освіти який Білецької ОТГ, яка пройшла цю процедуру.

Інституційний аудит – це зовнішнє оцінювання діяльності школи, яке базується на грунтовному вивченні освітніх та управлінських процесів.

Експертна група оцінювала школу протягом п’яти днів за чотирма напрямками: освітнє середовище, система оцінювання здобувачів освіти, педагогічна діяльність та управлінські процеси.

У ході аудиту оцінили освітні та управлінські процеси, внутрішню систему забезпечення якості освіти, й перевірили дотримання вимог законодавства в сфері освіти.

Інституційний аудит розглядає діяльність закладу освіти у взаємодії з засновником. Тому на завершення інституційного аудиту відбулось засідання на якому були присутні сільський голова Малик Д та в.о начальника відділу освіти Білецької скількох ради Бабій П.С. , голова та члени експертної групи , директор закладу освіти Пелішко І.В. , заступник директора з навчально виховної роботи Романишин С.П.

wym-1634057725088

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.